Autor Téma: Wifi pripojeni  (Přečteno 170 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline bazant.a

• Kolemjdoucí
  • Poděkování: 0
Wifi pripojeni
« kdy: Únor 16, 2012, 20:26:33 odpoledne »
mam Samsung tab a Samsung galaxy s2 Telefon se mi k domaci Wifi bez problemu pripoji ale tab se pripojit nechce. Nevite co s tim ? Heslo k pristupu samozrejme znam,ale prz to se mi tab odmita pripojit. Pritom kdyz pouziju telefon jako hot spot, k pripojeni dojde. Ale pouze prez telefon.Pomuze mi nekdo ? Moc prosim.

Offline atifun

• Nováček
  • **
  • Poděkování: 15
  • Samsung Galaxy: Tab
Re:Wifi pripojeni
« Odpověď #1 kdy: Únor 17, 2012, 07:02:24 dopoledne »
no pomuze. Ale pricin muze byt nekolik. Jakej mas kanal na wifi u routeru? JakY pouzivas kanal pri vitvoreni hotspotu? JakY pouzivas fw v tabu?
Nokia 6600 -> NokiaN70 -> Nokia N73 -> HTC Tytn II -> Samsung Wawe -> Nokia N97 Mini -> Nokia N900(Maemo -> Meego -> Android) -> Samsung Galaxy S -> Samsung Galaxy Tab P1000

This is my mobile history

Offline bazant.a

• Kolemjdoucí
« Odpověď #2 kdy: Únor 17, 2012, 20:10:37 odpoledne »
Ja bohuzel vubec nevim na co se me ptas, jen je mi divny ze ke galaxy s2 spustenemu jako hot spot se mi tab pripoji,ak routru ne.

Offline bazant.a

• Kolemjdoucí
« Odpověď #3 kdy: Únor 18, 2012, 15:27:26 odpoledne »
mam Samsung gt p 7310 jadro 2.6.33.3 andr 3.2a proste se k wifi nepripojim.Furt to pise zistovani ip a pak zakázano. Kde se to da povolit.

Offline atifun

• Nováček
  • **
« Odpověď #4 kdy: Únor 18, 2012, 15:41:01 odpoledne »
no v první řadě bycch skusil hard reset a když to nepomůže tak bych ho přeinstaloval
Nokia 6600 -> NokiaN70 -> Nokia N73 -> HTC Tytn II -> Samsung Wawe -> Nokia N97 Mini -> Nokia N900(Maemo -> Meego -> Android) -> Samsung Galaxy S -> Samsung Galaxy Tab P1000

Samsung Galaxy Fórum

« Odpověď #4 kdy: Únor 18, 2012, 15:41:01 odpoledne »

Offline bazant.a

• Kolemjdoucí
« Odpověď #5 kdy: Únor 18, 2012, 16:31:12 odpoledne »
Ja tomu moc nerozumim, jak se prosim dela ten hard reset ?

Offline atifun

• Nováček
  • **
« Odpověď #6 kdy: Únor 18, 2012, 22:43:57 odpoledne »
Při vypnutém zařízení stiskni a drž volume + a k tomu ho začni zapínat. Pust tlačítko zapínání potom co uvidíš logo samsung ale stále drž volume + dokud neuvidíš recovery menu.
Použij tlačítka hlasitosti pro navigaci v menu recovery a tam najeď na wipe data/ factory reset a potvrď tlačítkem Home.
Tab zahájí hard reset. Poté stačí najet na položku reboot a odsouhlasit. Tab se restartuje a najede do továrního nastavení. Možná bude lepší když zresetuješ i catche a dalvik catche( většinou v položce advanced)

TOPlist optimalizace PageRank.cz