Autor Téma: Navigon 3.6.1  (Přečteno 882 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Karel2525

• Návštěvník
  • *
  • Poděkování: 3
Navigon 3.6.1
« kdy: Červenec 06, 2011, 09:34:55 dopoledne »
Dobrý den,tak jsem si zde přečetl všechny problémy s navigonem.Nicméně po dlouhém hledání jsem našel postup který je jednoduchý a v podstatě řeší vše.

Níže uvdeným postupem jsem instaloval navigon do čistého telefonu kde před tím žádná verze nebyla a vše je perfektně funkční a již není problém ani s tím že navigon padal když neměl připojení na internet.

postup
 1.stáhnout instalační balík zde: You are not allowed to view links. Register or Login
 2.po instalaci normálně navigon spustit a přes wifi stáhnout vše co bude třeba,navigon udělá sám ,trvá to cca hodinu dle rychlosti připojení
 3.potom stáhnout tuto aplikaci ,je třeba mít root. You are not allowed to view links. Register or Login|524tl2|513634537|SwitchMarket.apk|13|R~DB1FDC7AFE630EA62B7F4954ED93AA4C
 4.před spuštěním navigonu bez připojení internetu touto aplikací SwitchMarket.apk vyřadit market a po té navigon bude chodit normálně offline bez problémů.
 až navigon zase vypnete stačí přes tuto aplikaci zase market zapnout.

Zde vysvětlení proč tomu tak bylo,našel jsem to na netu,:
 Na foru mobilism.org je popsano reseni jak vyresit padani Navigon MobileNavigator Europe v3.6.1.
 Problem je v Marketu, kde jsi aplikace po spusteni overuje licenci.Kdyz se Navigon spusti s internetem
 a pak se internet vypne mel by fungovat bez padani.
 Dalsi moznost je zablokovat pred spustenim Navigonu docastne Market aplikaci SwitchMarket.
 Restartem se ale zablokovani Marketu zrusi.

Offline 69tomas96

• Kolemjdoucí
  • Poděkování: 0
Re:Navigon 3.6.1
« Odpověď #1 kdy: Leden 23, 2012, 19:34:22 odpoledne »
Dobrý den... nejsem přes počítače žádný expert, ale to bych si nejspíš musel založit placený učet pro ten instalační balík? chci se zeptat jestli by nebylo možné dát sem tento instalační balíček... a ten switch market sem hledal jinde, ale nenašel, zase bych si musel založit placený účet... chtěl bych Vás tedy požádat o to, jestli by jste sem ty programy nějak nedal pokud by to šlo... díky

Offline Karel2525

• Návštěvník
  • *
  • Poděkování: 3
Re:Navigon 3.6.1
« Odpověď #2 kdy: Únor 14, 2012, 23:47:46 odpoledne »
Dobrý den,tento návod je již starý ,v sekci pro SGS2 je na třetí stránce instalace navigon 4 která funguje v pohodě.

TOPlist optimalizace PageRank.cz