Autor Téma: SYNCHRONIZACE S OUTLOOKEM  (Přečteno 1423 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline kodza

• Kolemjdoucí
  • Poděkování: 0
SYNCHRONIZACE S OUTLOOKEM
« kdy: Březen 16, 2011, 06:11:00 dopoledne »
Dobrý den všem. Založil jsem toto vlákno, protože si myslím, že je opravdu potřeba. Já používám tablet v práci a pošta s kalendářem jsou pro mne důležité. Zjistil jsem, tak jako spousta mých kamarádů, že synchronizace androida s PC je v plenkách.
Dlouhá léta jsem používal symbian, posléze win smartphone a teď vidím, k čemu se zatím tento tablet bohužel neumí ani přiblížit.
Zkoušeli jsme různé způsoby, různé aplikace. Z počátku vypadal slibně Kies 2, než začal zamrzat a potom dokonce dokázal znásobit události v kalendáři tak, že tolik tisícovek záznamů jej prostě zdržovaly. Nakonec úplně odmítá synchronizaci kalendáře, prostě jen šrotí a šrotí.

Offline kodza

• Kolemjdoucí
Re: SYNCHRONIZACE S OUTLOOKEM
« Odpověď #1 kdy: Březen 16, 2011, 06:37:42 dopoledne »
Další je My Phone Explorer.

Do tabletu se nainstaluje klient. Umí to synchronizaci přes usb i wifi. Skvěle to vypadá, intuitivní ovládání.
Bohužel i tenhle favorit dokázal množit  události v kalendáři.
Máte li někdo zkušenosti a řešení problémů, sem s tím. :-)

Offline Matty

• Kolemjdoucí
« Odpověď #2 kdy: Červen 19, 2011, 10:56:04 dopoledne »
Zdravím,
 na kalendář + úkoly existuje nativní řešení od googlu. Jmenuje se to Google Calendar Sync. Funguje i s outlookem 2010 na 64bit. Ke stažení je tady:
Kód:
Only registered users can see contents. Prosíme You are not allowed to view links. Register or Login nebo You are not allowed to view links. Register or Login.
Funguje parádně, sám ho používám.

Pro synchronizaci kontaktů mezi google účtem a outlookem řeší jiný prográmek s názvem: GO Contact Sync mode. Také používám a funguje i s Outlookem 2010 64bit.
Ke stažení na svých internetových stránkách:
Kód:
Only registered users can see contents. Prosíme You are not allowed to view links. Register or Login nebo You are not allowed to view links. Register or Login.
Pozn. Toto řešení platí pro kalendář, resp. kontakty, které jsou uloženy na účtu google. Toto řešení mi přijde optimální vzhledem k automatickému zálohování těchto položek na server a jejich pozdějšímu jednoduchému obnovení.
ENJOY:woohoo:
Matty

Offline tom395

• Kolemjdoucí
Re:SYNCHRONIZACE S OUTLOOKEM
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 18, 2011, 13:35:58 odpoledne »
Zdarec,
taky jsem tápal a zkoušel a násobil záznamy v kalendáři a kontaktech až přišla neděje, zatím si ji nemůžu vynachválit : MyPhoneExplorer. Doporučuji. Aplikace zdarma. Při konfliktu se umí zeptat kde je to správně, Je česky, umí wifi, BT, kabel. Prostě zatím nej.

Jen poznámka : při synchronizaci přez google jsem se nikdy s ničím nedomluvil - možná má chyba, ale násobení jmen v seznamech mi vadilo asi nejvíc (ikdyž to jde sloučit, ale jinde mi to dělalo paseku), o několikanásobných poznámkách v kalednáři ani nemluvím.

Mnoho zdaru s novým programem MyPhoneExplorer.

Zkuste a dejte vědět.

Offline jumbo78

• Závislák
  • Poděkování: 138
  • 與草皮最差的衝突. Pryč s diktaturou a cenzurou!!!
  • Samsung Galaxy: Note
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 18, 2011, 16:10:21 odpoledne »
Ano. Vlákno na tuto aplikaci jsem zde založil a nemuzu si ji vynachválit

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Samsung Galaxy S 8 GB +16 GB karta - brand Vodafone
*STOCK 2.3.6 JW5 - VDC*

Samsung Galaxy NOTE - N7000 - Android 2.3.6 XXLA6, modem XXLA4 - OFIKO XEZ
Pokud Vám pomůžu, klikněte prosím na "Poděkování". Za každý klik děkuji.
Chcete navíc 500MB na Dropboxu? Klikni You are not allowed to view links. Register or Login

Samsung Galaxy Fórum

« Odpověď #4 kdy: Prosinec 18, 2011, 16:10:21 odpoledne »

Offline Petr11

• Kolemjdoucí
  • Poděkování: 1
  • SG SII
  • Samsung Galaxy: S II
Re:SYNCHRONIZACE S OUTLOOKEM
« Odpověď #5 kdy: Leden 03, 2012, 12:22:35 odpoledne »
Ahoj, používám MPE již několik let (s bývalými SE - nejlepší aplikace!!!). Teď mam SG SII a mám problém: kontakty se mi zobrazují dle jména i když mám v klientovi nastaveno Příjmení, jméno. Nechápu proč. I když to dam obráceně, je pořád první jméno. Jiné nastavení jsem nenašel. Poradíte ?

TOPlist optimalizace PageRank.cz