Autor Téma: Držák do auta Samsung ECS-V1A2  (Přečteno 2387 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline drnnec

• Kolemjdoucí
  • Poděkování: 1
Držák do auta Samsung ECS-V1A2
« kdy: Červenec 20, 2011, 07:01:53 dopoledne »
Velice dobrá věc.Mám ho asi týden,maximální spokojenost.Telefon se v pohodě nabije i se zapnutou navigací.:woohoo:
Telefon je skvěle ukotvenej a ani v terénu netrpí otřesy.
Samsung Galaxy S II i9100

Offline zdenekzro

• Návštěvník
  • *
  • Samsung Galaxy: S II
Re: Držák do auta Samsung ECS-V1A2
« Odpověď #1 kdy: Červenec 20, 2011, 16:06:36 odpoledne »
Mě dneska dorazil tenhle:
You are not allowed to view links. Register or Login
 Po krátké jízdě vypadá dobře je pevný a netřese se . Za ty kačky:laugh: :laugh: :laugh:

Offline petrovos

• Návštěvník
  • *
Re:Držák do auta Samsung ECS-V1A2
« Odpověď #2 kdy: Srpen 22, 2011, 17:27:00 odpoledne »
drnnec - tento drzak je skutecne velmi pevny, da se snadno prizpusobit uhel naklonu diky otocnemu kloubu a celkove z nej mam pomerne dobry dojem. Pomerne dobry pisi proto, ze telefon se do nej vklada skutecne "nafest" a dovedu si predstavit, ze by na nem mohly byt casem oderky! Vnitrni strana drzaku je sice z plastu pripominajiciho gumu, ale telefon jde skutecne pomerne tezko jak dovnitr, tak i ven ... Velmi dobre je resen napajeci micro USB konektor, ktery je zabudovan ve vysuvne liste, ktera tvori dno drzaku. Prilozen je adapter do autozapalovace, ktery svym maximalnim dodavanym proudem 700 mA bohate dostacuje k napajeni akumulatoru, ktery zaznamenava dokonce i narust kapacity pri spustene iGO My way navigaci. Pri zasunuti spodni listy do telefonu se tento automaticky prepne do Auto modu (zjednoduseny display, lze ovladat hlasem).

zdenekzro - divam se, ze tento drzak nema v sobe integrovan Micro USB konektor. Znamena to tedy, ze Micro USB koncovka je zapojena na konci kabelu autoadapteru a zasouva se primo do telefonu. Konec koncu je to prast, jak uhod. "Chňapka" telefonu je resena sice ponekud odlehcene nez u vyse popsaneho drzaku, nicmene si myslim, ze s telefonem je daleko lepsi manipulace pri vkladani a vyjimani ....
« Poslední změna: Srpen 22, 2011, 17:29:21 odpoledne od petrovos »

Offline zdenekzro

• Návštěvník
  • *
« Odpověď #3 kdy: Srpen 22, 2011, 20:10:32 odpoledne »
Ano kabel se zasouvá přímo do telefonu. Ale na navigaci mi vyhovuje je pevný a tel.se netřese. Navíc ho nemam na každodeni navigaci ale spíše na výlety. Takže pro mě super.

Offline krokodill

• Nováček
  • **
  • Poděkování: -3
« Odpověď #4 kdy: Září 09, 2011, 18:23:13 odpoledne »
You are not allowed to view links. Register or Login
Velice dobrá věc.Mám ho asi týden,maximální spokojenost.Telefon se v pohodě nabije i se zapnutou navigací.:woohoo:
Telefon je skvěle ukotvenej a ani v terénu netrpí otřesy.
Musím potvrdit a také napsat jen to nejlepší. Fakt bombovej držák (Samsung ECS-V1A2) Nelituji, že jsem si ho koupil. Perfektně se foun dá ovládat, natáčet a opravdu se při zapnuté navigaci dokáže ještě dobíjet...
I9100BULP6
Siyah-v3.2.3
ROM: VK--ICS-XWLP9-V4.7.3
CPU: 1200MHz=1150mV, 1000MHz=1050mV, 800MHz=950mV, 500MHz=875mV, 200MHz=850mV, 100MHz=850mV

Samsung Galaxy Fórum

« Odpověď #4 kdy: Září 09, 2011, 18:23:13 odpoledne »

Offline Norway

• Kolemjdoucí
  • Poděkování: 0
« Odpověď #5 kdy: Září 11, 2011, 21:53:34 odpoledne »
Mám ho od včerejška a musím dodat že nelituji peněz - super držák.

Offline pesasa

• Návštěvník
  • *
  • Poděkování: 4
« Odpověď #6 kdy: Září 15, 2011, 12:29:01 odpoledne »
Držák mám, je super. Pevný, USB konektor vzadu super. Jediný co mě štve je to že se přepíná automaticky do režimu vozidlo. Nejde to nějak zrušit v nastavení? Jde o to že používám jako launcher SPB Shell 3D a ten se pokaždé po přepnutí do režimu vozidlo blokne a znovu restartuje (ten SPB Shell 3D) a to mě dost štve. V autě SGS2 používám jen na navigaci a jako hudební přehrávač přes AUX do autorádia. Hovory nepřijímám. Díky
Samsung Galaxy i9100
ROM: WanamLite XWLP8 V11 Blue
Kernel: Phenomenal 5

Offline penemecek

• Začinající člen
  • Poděkování: 15
« Odpověď #7 kdy: Září 15, 2011, 13:59:30 odpoledne »
V titanium backup zmraž hlasové příkazy,můžeš prosím napsat jakým kabelem máš propojený držák s rádiem?,dík
« Poslední změna: Září 15, 2011, 20:36:05 odpoledne od penemecek »
WanamLite ICS XWLP9 V11.3
Phenomenal 5,3 (medium)

Offline pesasa

• Návštěvník
  • *
« Odpověď #8 kdy: Září 15, 2011, 20:46:39 odpoledne »
Hlasové příkazy mám zmražené od začátku co mám SGS2, to nemá ale na režim vozidlo vliv.Ten se aktivuje stejně (ikona volantu ve stavovém řádku). To řeší jen to že se neaktivují hlasové příkazy (ta protivná anglicky hovořící ženská)... ale vyřešil jsem to... nainstaloval jsem navíc Go Launcher a pokud mobil do držáku pichnu,přepne se automaticky z SPB Laucheru na Go Launcher a tam to běží bez problémů.Po vytáhnutí z držáku jen krátce zmáčknu tlačítko home a vyberu znovu SPB Shell :-)
Jinak co jsem se dočetl že aktivaci režimu vozidlo má nastarosti nějaký odpor,nebo propoj mezi pinem 4 a 5 na USB konektoru. Softwarově vypnout nejde,jen upravit konektor.

Jinak jsem si udělal kabel... stíněná dvoulinka, 2x jack 3,5" stereo jack. Jeden konec dozadu do držáku,druhý konec do AUX IN do autorádia... pouštím většinou flac soubory přes audiofilskej přehrávač Neutron MP a řeknu vám,tak dobrej zvuk jsem v životě v autě neslyšel :-)
Samsung Galaxy i9100

Offline chirurg

• Kolemjdoucí
« Odpověď #9 kdy: Listopad 01, 2011, 20:39:36 odpoledne »
Já bych potřeboval zjistit, jak se dá zakázat nabíhání režimu auto (driving mode) při zapojení do orig. držáku do auta od Samsungu - hrozně mě to štve.
PS: nemám rootnutý mobil... a nechci instalovat Go launcher

díky moc

Samsung Galaxy Fórum

« Odpověď #9 kdy: Listopad 01, 2011, 20:39:36 odpoledne »

Offline 100karel

• Kolemjdoucí
« Odpověď #10 kdy: Listopad 02, 2011, 19:44:56 odpoledne »
Nevíte někdo jak ten pitomý režim auto nějak nastavit? Nebo spíš nějak zrušit to nabíhání toho hlasového ovládání - tohle mě neskutečně štve, že to vždycky po vložení do držáku naběhne. Root telefonu nechci dělat. Existuje vůbec nějaké normální řešení nenabíhání této aplikace a režimu auto?

Offline pesasa

• Návštěvník
  • *
« Odpověď #11 kdy: Listopad 03, 2011, 09:57:32 dopoledne »
Co jsem tak pročítal fóra, hlasové ovládání jde jedině zmrazit/odstranit. A to lze jedině s rootem. Bez Rootu co jsem tak četl nejde. S nabíhám režimu auto by to šlo vyřešit úpravou USB konektoru, je to HW záležitost zapojení toho konektoru. Takže opravdu asi zbude jen možnost poprat se s tím úpravou konektoru a zamezení spuštění auto režimu. Zapojení konektorů a úpravy pro car mode a ostatní jsou zde: You are not allowed to view links. Register or Login
Samsung Galaxy i9100

Offline Petr11

• Kolemjdoucí
  • SG SII
« Odpověď #12 kdy: Leden 30, 2012, 19:02:39 odpoledne »
Pánové, já mám po zasunutí konektoru orig.držáku problém, že aktivovaný "režim auto" mám i po vysunutí, deaktivaci v nastavení a všem možném... ta baba mi to všechno komentuje už od soboty !!! ;D  Baterku jsem měl vytaženou i hodinu  :-\ Podpora mi řekl, že jedině rest. a to bych asi přišel o všechny apce, které jsou jen v tel. a není jich málo.  :'(  Navíc kdyby se to mělo opakovat, tak mě asi klepne ... prý se to stává a vyřeší to až nový FW, na který se už čeká .... Pomůže mi root ?

Offline xxxaaaxxx

• Kolemjdoucí
« Odpověď #13 kdy: Únor 18, 2012, 01:20:13 dopoledne »
Ahoj, mam dotaz, je tam nabijecka pridelana napevno a nebo je mozne ji odpojit a zapojit si tam vlastni kablik s microUSB ? Jestli je tam primo na drzaku jeste microuUSB konektor. Mam v aute uz vyvedeny microUSB kabel na nabijeni telefonu a nechci mit obsazenej zapalovac nabijeckou na mobil.

Offline ovi

• Pokročilý člen
  • Poděkování: 6
« Odpověď #14 kdy: Únor 18, 2012, 09:34:51 dopoledne »
Můžeš použít své napájení s microUSB. Na originálním držáku je jen vstup pro káblík a k tomu klasická cigaretová nabíječka.  :)
I9100XXLPS Android 4.0.3 (XEO)

Samsung Galaxy Fórum

« Odpověď #14 kdy: Únor 18, 2012, 09:34:51 dopoledne »

TOPlist optimalizace PageRank.cz