Autor Téma: Klávesnice  (Přečteno 1229 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline BiGSh0cK

• Závislák
  • Poděkování: 186
  • Samsung Galaxy: S
Klávesnice
« kdy: Únor 14, 2011, 16:09:42 odpoledne »
Napadlo mě, jestli třeba neexistuje klávesnice, u který když nějaký písmeno podržim tak se nad něj hned napíše diakritika. Třeba podržim na chvilku \"a\" , napíše se \"á\", podržim \"z\", napíše se \"ž\". Podržet písmeno a pak ještě vybírat z nabídky to je strašně zdlouhavý, někdo zase rád píše bez diakritiky ale já to nesnášim mam potom pocit že vypadam jak negramot :D...ta nabídka by se ukázala jenom u písmene \"u\", kde by vyskočila nabídka jen s \"ů\" a \"ú\". Nic víc. Žádný obrácený čárky nebo přehlasovaný písmena který v češtině stejně nepoužijete. No a uplně best by bylo kdyby vypadala jako gingerbread nebo jako ta klasická samsung klávesnice. Nevíte jestli něco takovýho existuje?

Vim že tady asi uvidim commenty typu \"zkus google\" nebo \"na marketu jich je plno\" , ale já fakt nemam čas zkoušet všechny klávesnice jestli zrovna tahle bude vypadat jako ta, kterou hledam. Jestli někdo víte o takovýhle zjednoduššený klávesnici kterou hledam tak mi sem pls hoďte link díky.
Samsung Galaxy S = v reklamaci

Offline kubano

• Nováček
  • **
  • Poděkování: 4
Re: Klávesnice
« Odpověď #1 kdy: Únor 15, 2011, 13:41:50 odpoledne »
smart keyboard pro

Offline BiGSh0cK

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: Únor 15, 2011, 15:40:58 odpoledne »
Díky za tip to už je lepší než ta samsung klávesnice ale pořád to neni uplně to co sem chtěl :-)...nedalo by se u tý klávesnice nějak prohodit to aby když to písmeno podržim tak se mi ukáže na prvnim místě to písmeno s diakritikou a až na druhym ten znak nebo číslo?

Offline THeBaNDiT

• Závislák
  • Poděkování: 45
« Odpověď #3 kdy: Únor 15, 2011, 19:43:57 odpoledne »
na pismena s diakritikou si mozes v nastaveniach tej klavesnice zapnut dalsi riadok a budes mat na vacsinu tych pismen samostatne tlacidlo, ako je tomu na beznej klavesnici...

edit: postup - podrzis tlacidlo ?123 a ides Language -> Czech/Slovak full Layout (zaskrtnut)
Samsung Galaxy S 8GB SK + Darky's ROM v9.5 Extreme Edition + 32GB SDHC Kingston Class4

Offline BiGSh0cK

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: Únor 16, 2011, 05:41:24 dopoledne »
jo to vim ale to už vypadá hnusně a navíc jsem zvyklej na tu klasickou :-)

Samsung Galaxy Fórum

« Odpověď #4 kdy: Únor 16, 2011, 05:41:24 dopoledne »

Offline Andreas12

• Pokročilý člen
  • Poděkování: 3
  • Samsung Galaxy: S II
Re:Klávesnice
« Odpověď #5 kdy: Únor 16, 2012, 23:36:09 odpoledne »
Na klasickej swype klavesnici od samsungu to tak funguje. a vies na nej pisat aj klasickym sposobom
CriskeloServanTeam V3 SiyahKernel 2.6.12 OC 1400

Offline BiGSh0cK

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: Únor 17, 2012, 15:06:22 odpoledne »
pěkný, odpovědět na muj příspěvek přesně po 365 dnech :-)...jinak jsem zakotvil u tý smart keyboard pro a už na ní píšu dost rychle (i s diakritikou), ten swype mi nějak neseděl...řekl bych že píšu rychlejc s klasickou klávesnicí a navíc když swype nerozpozná slovo a vy si toho nevšimnete tak to pak vypadá dost divně, ale když uděláte překlep tak si to každý domyslí...

Offline kopicz75

• Závislák
  • Poděkování: 32
  • Samsung Galaxy: S II
« Odpověď #7 kdy: Únor 17, 2012, 15:11:21 odpoledne »
To se přeci taky cení né >:(
[ROM DRAGON ICS 4.0.4 220 dpi
Apex Launcher Pro
Kernel Siyah

TOPlist optimalizace PageRank.cz