Autor Téma: Modemy  (Přečteno 22421 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Murino69

  • Domácí
  • ****
  • Příspěvků: 558
  • Poděkování: 75
Re:Modemy
« Odpověď #15 kdy: Březen 18, 2014, 10:34:52 dopoledne »
Presne tak som to urobil a je tam NB1  :(

Offline vitos

  • Pokročilý člen
  • ***
  • Příspěvků: 328
  • Poděkování: 37
Re:Modemy
« Odpověď #16 kdy: Březen 18, 2014, 10:36:27 dopoledne »
jak zjistim teda spíš kde, jestli se mi flešnul novej modem? kde je to napsaný?
děkuji

2 ) nejdřív mi to nešlo, ale když jsem šel do download přes vypnutej telefon tak napoprvé, nesmí se dát při vypínání možnost přejít do download jen pro ty komu to taky nejde
« Poslední změna: Březen 18, 2014, 11:04:37 dopoledne od vitos »
Galaxy S7 edge Black Onyx

Offline jumbo78

  • Moderator
  • ******
  • Příspěvků: 3810
  • Poděkování: 915
  • 與草皮最差的衝突
Re:Modemy
« Odpověď #17 kdy: Březen 18, 2014, 10:40:04 dopoledne »
Podívej se v info o telefonu na verzi základního pásma
Skvělá navigace: You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Majkl

  • Expert
  • *****
  • Příspěvků: 3774
  • Poděkování: 1241
  • "Musíme si pomáhat"
Re:Modemy
« Odpověď #18 kdy: Březen 18, 2014, 10:48:13 dopoledne »
@Murino69 tak zkus tento You are not allowed to view links. Register or Login
Místo děkovaček v textu POUŽÍVEJTE tlačítko Poděkování

Offline Murino69

  • Domácí
  • ****
  • Příspěvků: 558
  • Poděkování: 75
Re:Modemy
« Odpověď #19 kdy: Březen 18, 2014, 13:02:30 odpoledne »
Ten druhý som ani neskúšal. Keď som 2x resetol fon, tak tam už mám NC2 :)

Offline Majkl

  • Expert
  • *****
  • Příspěvků: 3774
  • Poděkování: 1241
  • "Musíme si pomáhat"
Re:Modemy
« Odpověď #20 kdy: Květen 13, 2014, 08:48:11 dopoledne »
Nějak nám tu tato sekce zaostává. Mimo jiné v N3  ;) .... jaký je vůbec nejnovější modem ZHUENB5?
Místo děkovaček v textu POUŽÍVEJTE tlačítko Poděkování

Offline system44

  • Kolemjdoucí
  • Příspěvků: 3
  • Poděkování: 0
Re:Modemy
« Odpověď #21 kdy: Květen 14, 2014, 07:26:52 dopoledne »
Jedu na tomto modemu a ROM Omega 13 tři dny a v pohodě :-)

EDIT by don_alex:
Prosím, necituj předchozí příspěvky. Děkuji.
« Poslední změna: Květen 14, 2014, 08:03:08 dopoledne od don_alex »

Offline Ladys

  • Moderator
  • ******
  • Příspěvků: 1806
  • Poděkování: 367
    • Skype-test
Re:Modemy
« Odpověď #22 kdy: Květen 14, 2014, 15:19:01 odpoledne »
Taky se občas podívejte, který modem je určen pro kterou lokalitu. Když to chodí...jenom dobře.
Note3, X-NOTE build 17 N9005 NF3, Modem NF1 KitKat 4.4.2, CWM 6.0.4.7 + 64GB ext. microSDXC, Next Launcher

Offline Majkl

  • Expert
  • *****
  • Příspěvků: 3774
  • Poděkování: 1241
  • "Musíme si pomáhat"
Re:Modemy
« Odpověď #23 kdy: Květen 14, 2014, 15:22:30 odpoledne »
To je myslím nějaká Korea ☺... Co jsem já uváděl.. Ale to byl jen příklad, jestki je NB5 poslední..
Místo děkovaček v textu POUŽÍVEJTE tlačítko Poděkování

Offline Ladys

  • Moderator
  • ******
  • Příspěvků: 1806
  • Poděkování: 367
    • Skype-test
Re:Modemy
« Odpověď #24 kdy: Květen 14, 2014, 15:39:03 odpoledne »
Tak jako může tam chodit, ale raději bych tam dal modem pro Evropu (tedy XX), protože mohou vzniknout určité problémy s citlivostí atd. v příjmu, osobně zatím jedu na NC2, s kterým jsem maximálně spokojený. Ale samozřejmě můžete testovat a napište. Horší je, že kvalita modemu se objektivně dost špatně jen podle vyjádření: "je dobrej" porovnává.
« Poslední změna: Květen 14, 2014, 15:54:20 odpoledne od Ladys »
Note3, X-NOTE build 17 N9005 NF3, Modem NF1 KitKat 4.4.2, CWM 6.0.4.7 + 64GB ext. microSDXC, Next Launcher

Offline system44

  • Kolemjdoucí
  • Příspěvků: 3
  • Poděkování: 0
Re:Modemy
« Odpověď #25 kdy: Květen 14, 2014, 16:02:03 odpoledne »
Vím že modem není určen pro Evropu. Ale dočetl jsem se že funguje na Evropské verzi v pohodě a pro mě rozhodně lépe než UA2 co jsme měl před tím. NC2 mi do telefonu prostě nešel, ač jsem zkusil vše co se kde radilo.

Offline Ladys

  • Moderator
  • ******
  • Příspěvků: 1806
  • Poděkování: 367
    • Skype-test
Re:Modemy
« Odpověď #26 kdy: Květen 14, 2014, 16:06:48 odpoledne »
No hlavně si odzkoušej všechny druhy (hlavně datové) komunikace, aby nebyl někde zádrhel, ale jestli psali, že to chodí dobře, tak fajn a asi to odzkoušeli.
Note3, X-NOTE build 17 N9005 NF3, Modem NF1 KitKat 4.4.2, CWM 6.0.4.7 + 64GB ext. microSDXC, Next Launcher

Offline system44

  • Kolemjdoucí
  • Příspěvků: 3
  • Poděkování: 0
Re:Modemy
« Odpověď #27 kdy: Květen 14, 2014, 16:18:09 odpoledne »
Zkusil jsem vše co šlo, jen LTE u nás nevyzkouším. Jinak mám mobil na síti nonstop :-)
A jak jsem psal, NC2 mi tam nešla, NB5 na poprvé.

Offline Blekota

  • Pokročilý člen
  • ***
  • Příspěvků: 270
  • Poděkování: 18
Re:Modemy
« Odpověď #28 kdy: Listopad 01, 2014, 15:15:38 odpoledne »
Len chcem podotknúť že modem je možné flasnut IBA A LEN s originál recovery (čiže s cwm nič neflashnes) a len cez klasickú PC aplikáciu odin a len a len môžeš ísť hore (len sa dá flashovat novšia verzia). Keďže už nemám PC som v rici a teda neviem flashovat novší.

Offline Majkl

  • Expert
  • *****
  • Příspěvků: 3774
  • Poděkování: 1241
  • "Musíme si pomáhat"
Re:Modemy
« Odpověď #29 kdy: Listopad 01, 2014, 16:03:57 odpoledne »
@Blekota od kdy to s CWM nejde ???
Místo děkovaček v textu POUŽÍVEJTE tlačítko Poděkování

 

TOPlist optimalizace PageRank.cz