Autor Téma: Jen uvodni logo  (Přečteno 717 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline kros74

  • Kolemjdoucí
  • Příspěvků: 5
  • Poděkování: 0
Jen uvodni logo
« kdy: Srpen 27, 2017, 10:31:26 dopoledne »
ahoj,Pri flash na  [ROM]AryaMod V9.0 me nabehne jen uvodni napis.Co jsem si vsiml pri flash tak to psalo ze soubory nelze vygenerovat,pak restart a uz jen logo.Do recovery se normalne dostanu.diky
« Poslední změna: Srpen 27, 2017, 10:35:15 dopoledne od kros74 »

Offline matfish

  • Nováček
  • **
  • Příspěvků: 67
  • Poděkování: 13
Re:Jen uvodni logo
« Odpověď #1 kdy: Srpen 27, 2017, 12:13:23 odpoledne »
flashoval jsi pomocí čeho? TWRP 2.8 nebo TWRP 3.0?

Offline kros74

  • Kolemjdoucí
  • Příspěvků: 5
  • Poděkování: 0
Re:Jen uvodni logo
« Odpověď #2 kdy: Srpen 27, 2017, 15:07:49 odpoledne »
Pres TWRP 3.0

Offline kros74

  • Kolemjdoucí
  • Příspěvků: 5
  • Poděkování: 0
Re:Jen uvodni logo
« Odpověď #3 kdy: Srpen 27, 2017, 15:37:16 odpoledne »
kdyz to zkousim znova tak to pise ´´overovani podpisu zip souboru selhalo´´

Offline Game

  • Domácí
  • ****
  • Příspěvků: 1227
  • Poděkování: 104
Re:Jen uvodni logo
« Odpověď #4 kdy: Srpen 27, 2017, 23:55:24 odpoledne »
Stahni znova, udělej nový flash, a v recovery wipe cache a factory reset.
Samsung Galaxy Note3
AryaMod ROM Port S7Edge 6.0.1
500MB BONUS na DropBox:
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline matfish

  • Nováček
  • **
  • Příspěvků: 67
  • Poděkování: 13
Re:Jen uvodni logo
« Odpověď #5 kdy: Srpen 28, 2017, 07:30:53 dopoledne »
Pokud nepomůže nový flash dle předchozího příspěvku, tak flashni přes TWRP 2.8. Už se to řešilo několikrát a přes TWRP 3.0 nenaběhne.

Offline kros74

  • Kolemjdoucí
  • Příspěvků: 5
  • Poděkování: 0
Re:Jen uvodni logo
« Odpověď #6 kdy: Srpen 28, 2017, 21:01:25 odpoledne »
Takze pomohl prechod na TWRP 2.8..Vse probehlo ok.Dekuji za rady

 

TOPlist optimalizace PageRank.cz