Záložky 1 Záložky

Autor Téma: [ROM][TW][Aroma][OTA]AryaMod ROM Port S7Edge Port  (Přečteno 29664 krát)

joonrmj a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Game

  • Domácí
  • ****
  • Příspěvků: 1227
  • Poděkování: 104
Re:[ROM][TW][Aroma][OTA]AryaMod ROM Port S7Edge Port
« Odpověď #150 kdy: Září 12, 2016, 11:26:45 dopoledne »
To netuším, ale já šel na aryamod 8.3 a tam je vše v pohodě, hold objetuji některé ficury, a novější android, když přijde naka nová verze, třeba ji ještě testnu , ale momentálně pro mě nepoužitelná, škoda.
Samsung Galaxy Note3
AryaMod ROM Port S7Edge 6.0.1
500MB BONUS na DropBox:
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline aldabubo

  • Domácí
  • ****
  • Příspěvků: 2412
  • Poděkování: 746
  • Buďme tolerantní !!!
Re:[ROM][TW][Aroma][OTA]AryaMod ROM Port S7Edge Port
« Odpověď #151 kdy: Září 23, 2016, 10:13:18 dopoledne »
Jojo. Taky jsem na 8.3 od té doby co vyšla a úplně v pohodě. Všechno šlape a baterka drží.
Pokud ti můj příspěvek pomohl, klikni na *Poděkování.
You are not allowed to view links. Register or Login
No.1 for Samsung Galaxy S2 i9100 is You are not allowed to view links. Register or Login !
SGS1 i9000 a SGS2 i9100  You are not allowed to view links. Register or Login

Offline mirek22

  • Začinající člen
  • ***
  • Příspěvků: 177
  • Poděkování: 32
Re:[ROM][TW][Aroma][OTA]AryaMod ROM Port S7Edge Port
« Odpověď #152 kdy: Září 23, 2016, 21:41:34 odpoledne »
Jerry7650:

Taky vše funguje bez problému a taky jsem vyzkoušel všechny verze Aryamod a baterka bez problému ,wifi a vše funguje ja má za mně spokojenost .
Jedina věc co nenám v Androi 6.01 že jak mám pouzdrou z okinkem (S View cover) tak nevidím počet kroku ale to mně nevadi vše bez problému a ted jsem nechal aj kernel co je v poslední Rom 6,5 .
« Poslední změna: Září 24, 2016, 17:45:52 odpoledne od mirek22 »
Samsung Galaxi S
Samsung Note 3

Offline Game

  • Domácí
  • ****
  • Příspěvků: 1227
  • Poděkování: 104
Re:[ROM][TW][Aroma][OTA]AryaMod ROM Port S7Edge Port
« Odpověď #153 kdy: Září 28, 2016, 18:53:44 odpoledne »
Vrátil sem se zpět s factory resetem, a je to v pohodě.....
Nedokázal sem žít bez určitych ficur [emoji1]
Samsung Galaxy Note3
AryaMod ROM Port S7Edge 6.0.1
500MB BONUS na DropBox:
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline aldabubo

  • Domácí
  • ****
  • Příspěvků: 2412
  • Poděkování: 746
  • Buďme tolerantní !!!
Re:[ROM][TW][Aroma][OTA]AryaMod ROM Port S7Edge Port
« Odpověď #154 kdy: Říjen 01, 2016, 01:04:27 dopoledne »
Mnooo. Já jsem taky zkoušel, ale ještě než jsem tam stačil cokoli nainstalovat, tak to začalo na různých místech padat. Šel jsem samozřejmě full wipe, ale nijak to nepomohlo. Je tam na můj vkus už všeho moc. Hlavně mi obecně v MM některé věci nevyhovují, třeba notifikace. Pak mi vadí, že se telefon nehlásí jako Note 3, to ale dělají asi všechny porty. Návrat na Aryamod 8.3 a je klid. Ta romka má tak nějak všechno co potřebuji a mám ji už vyladěnou.
Pokud ti můj příspěvek pomohl, klikni na *Poděkování.
You are not allowed to view links. Register or Login
No.1 for Samsung Galaxy S2 i9100 is You are not allowed to view links. Register or Login !
SGS1 i9000 a SGS2 i9100  You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Jerry7650

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 31
  • Poděkování: 2
Re:[ROM][TW][Aroma][OTA]AryaMod ROM Port S7Edge Port
« Odpověď #155 kdy: Říjen 23, 2016, 12:44:17 odpoledne »
Který foťák si vybíráte z těch nabízených při instalaci ROMky?
Mám pocit, že jsou tam 3 volby aktuálně - foťák z Note 7, S7 Edge a Note 4.
Mám teď myslím ten z Note7, ale má zbytečně moc funkcí a u některých to pak spadne. Jaké jsou případně ty další varianty?

To samé se týká Smart Manageru, jsou tam volby S7Edge, C style a Note7.... Lze někde najít porovnání?
« Poslední změna: Říjen 23, 2016, 12:48:53 odpoledne od Jerry7650 »

Offline aldabubo

  • Domácí
  • ****
  • Příspěvků: 2412
  • Poděkování: 746
  • Buďme tolerantní !!!
Re:[ROM][TW][Aroma][OTA]AryaMod ROM Port S7Edge Port
« Odpověď #156 kdy: Říjen 23, 2016, 13:07:39 odpoledne »
To je právě to, že porovnání si musíš udělat sám. Je tam výslovně napsáno, že některé funkce nemusí fungovat, právě kvůli hardwarovým limitům Note3. Přeloženo tedy: na některé funkce Note3 nemá potřebný hardware. Přemýšlím tedy, k čemu to tam vlastně nabízejí, když žádná z těch variant není 100% funkční, každá má někde nějakou chybu. A mě by mohlo klepnout, když fotím a najednou mi foťák celý spadne, protože ...něco....  Porty z novějších generací telefonů jsou nesmysl. Vůbec nevím, proč to někdo dělá. Přizpůsobit aplikaci do stylu třeba Note7, to je něco jiného, ale musí to pořád vycházet ze základu Note3. Takhle se vlastně vezme ROMka z Note7 a očesává se a očesává, nabastlí se na kernel Note3, a pak se nějak zkouší rozjet. Po komunitě se očekává, že bude popisovat chyby a postupně se bude ještě dále očesávat. Funkčnost je tak na 75%, vyladěnost a spolehlivost je mizivá. Porty nebrat.

BTW: Bohužel autoři Aryamod tuto strategii nějak drží i u neportované verze 9. Prostě zahodili celou (již vychytanou) v8.3 a udělali od začátku devítku. Proto devítka neumí spoustu věcí, co uměla v8.3. Přímo mi napsali, že až tak 9.2-9.3 bude teprve zase tak spolehlivá a funkční, jako v8.3. To jsem nepochopil.
Pokud ti můj příspěvek pomohl, klikni na *Poděkování.
You are not allowed to view links. Register or Login
No.1 for Samsung Galaxy S2 i9100 is You are not allowed to view links. Register or Login !
SGS1 i9000 a SGS2 i9100  You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Jerry7650

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 31
  • Poděkování: 2
Re:[ROM][TW][Aroma][OTA]AryaMod ROM Port S7Edge Port
« Odpověď #157 kdy: Říjen 23, 2016, 14:15:42 odpoledne »
Já jsem jinak s tím portem celkem spokojený, je to fakt o dost lepší než origo ROM. I na Android 6 jsem si už celkem zvyknul a nerad bych šel dolů...
 Akorát jsem už poslední 3 verze nedělal čistý reinstall a je na čase a tohle mě vždycky zarazilo ty volby, nechápu k čemu jak píšeš, když nikde není napsány +/- těch variant....

Asi dám ten foták z Note4, předpokládám, že funkcionalitou  bude nejbližší.

A toho Smart manageru fakt netuším...

Offline aldabubo

  • Domácí
  • ****
  • Příspěvků: 2412
  • Poděkování: 746
  • Buďme tolerantní !!!
Re:[ROM][TW][Aroma][OTA]AryaMod ROM Port S7Edge Port
« Odpověď #158 kdy: Říjen 23, 2016, 15:26:56 odpoledne »
Vzhledem k tomu, že používám Nova Launcher, exDialer, ChompSMS....tak vlastně v běžném provozu je mi v podstatě jedno, jaký systém (ROM) tam vlastně je. Rozdíly jsem schopen vnímat na horní liště, zejména na vypínačích wifi, data, BT, GPS atd..., tam mi vyhovuje Arya v8.3, vlastně ROMky založené na stocku 5.0. Potom taky notifikace, v některých ROMkách na androidu 6 nejde vypnout ta nová "super" vlastnost, kdy k výmazu oznámení posunu oznámení pouze vpravo, protože vlevo je funkce "blokovat". No a já odhazuji vždy vlevo. Možná to jde u některých ROMek v Aroma installeru vypnout, ale nějak jsem to přehlédl. Chci tím říct, že stále zkouším, vždycky mě začne hryzat pokušení, takže nainstaluji nějakou ROMku v poslední verzi, že třeba už budu spokojený. Po nejdéle dvou dnech se však vždycky vracím k Arya 8.3, protože u ní mi tak nějak nic nechybí. Má prostě všechno, co já chci. Na čistý stock už bych si asi nezvykl, protože těch příjemných úprav v Ary je fakt hodně. Navíc má skvělou výdrž na baterii.
Zase za pár týdnů zkusím nějaký port, abych se kouknul, co vylepšili.
Pokud ti můj příspěvek pomohl, klikni na *Poděkování.
You are not allowed to view links. Register or Login
No.1 for Samsung Galaxy S2 i9100 is You are not allowed to view links. Register or Login !
SGS1 i9000 a SGS2 i9100  You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Jerry7650

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 31
  • Poděkování: 2
Re:[ROM][TW][Aroma][OTA]AryaMod ROM Port S7Edge Port
« Odpověď #159 kdy: Říjen 24, 2016, 17:24:31 odpoledne »
Tak jsem to zkusil sam. Fotak z Note4 je mnohem jednodussi. Ma ale podstatnou vadu - nepamatuje si nastaveni. Takze holt vse znova a po nekolika hodidinach k fotaku S7Edge. Rychly jak blesk a holt nemackam na veci, co vim ze fotak neumi....

Offline aldabubo

  • Domácí
  • ****
  • Příspěvků: 2412
  • Poděkování: 746
  • Buďme tolerantní !!!
Re:[ROM][TW][Aroma][OTA]AryaMod ROM Port S7Edge Port
« Odpověď #160 kdy: Říjen 24, 2016, 17:45:23 odpoledne »
No, člověče, na to už jsem taky někde narazil, myslím u Phronesis PORT Note7. Všechno se nastavilo vždycky na default. Tam tedy zase bude nějaký problém s tím portovaným foťákem Note7. On vlastně Note7 už není, takže se není čemu divit.  :)
Pokud ti můj příspěvek pomohl, klikni na *Poděkování.
You are not allowed to view links. Register or Login
No.1 for Samsung Galaxy S2 i9100 is You are not allowed to view links. Register or Login !
SGS1 i9000 a SGS2 i9100  You are not allowed to view links. Register or Login

 

TOPlist optimalizace PageRank.cz