Autor Téma: Gorilla Glass  (Přečteno 1097 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Doza

• Návštěvník
  • *
  • Poděkování: 0
Gorilla Glass
« kdy: Prosinec 16, 2010, 17:17:14 odpoledne »
Zdravim,
ma nekdo zkusenost s tim, jak moc je odolny to zazracny Gorilla Glass? Dneska jsem kdesi cetl poznamku ve stylu: \"pokud mate SGS neinvestujte do ochranne folie, kupte si radeji nahradni baterii\". Nejde mi o vyhozeny penize, ale prislo mi ze bez folie je odezva displeje lepsi a i pocitove mi vic SGS sedel do ruky bez ni. Mam silikonovy pouzdro, takze bez folie by displej nebyl jinak chranenej. Telefon nosim v kapse. Muzu si dovolit folii sundat nebo ji mam nechat nalepenou? Dik za kazdej postreh.

Offline ruya

• Stálý člen
  • Poděkování: 138
Re: Gorilla Glass
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 16, 2010, 19:36:11 odpoledne »
osobne jsem ji sundal presne kvuli duvodum ktery pises tzn spatna odezva, neustale usmudlana atp.
Davidova 3.7.1, Semaphore 1.5

Offline Doza

• Návštěvník
  • *
  • Poděkování: 0
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 16, 2010, 20:13:57 odpoledne »
v jakym pouzdre mas telefon? a jak to vypada, neodira se to? me slo o to ze jsem nechtel pouzdro ze kteryho bych musel telefon vysupovat nebo to pouzdro otevirat... tak jsem zvolil tuhle variantu: You are not allowed to view links. Register or Login ale ta folie mě prudí... navíc si říkám že kdyý telefon upadne, vylití displeje žádná folie nezabrání a za další to pouzdro tvoří 2-3mm hranu olem displeje, takže je jakoby zapuštěnej...

Offline ruya

• Stálý člen
  • Poděkování: 138
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 17, 2010, 08:46:35 dopoledne »
:) nejsem priznivec tahani telefonu s takhle velkym displejem po kapsach atp takze s tim ti asi moc neporadim. Ja mam nejaky kozenkovy pouzdro co ma zevnitr filc a magnet zavirani a nosim ho nalezato na pasku. Jinak je to proste kus plastu takze se ti to casem stejne odre at uz od ruznejch auto drzaku nebo proste tim ze to nekam polozis a jak pises od toho aby si briknul s displejem o cokoliv ti zadna folie nepomuze.
Davidova 3.7.1, Semaphore 1.5

Offline bizzi

• Začinající člen
  • Poděkování: 18
  • Samsung Galaxy: S
Re:Gorilla Glass
« Odpověď #4 kdy: Listopad 28, 2011, 09:44:12 dopoledne »
mam SGS I. Ne ze bych si telefonu nevazil, ale je to pro me proste spotrebni zbozi. mam ho aby mi slouzil svyma funkcema a kvalitou, ne abych si ho udrzoval proto, abych ho mohl pak prodat, takze se s nim fakt nemazlim.

Folii jsem mel mesic. Jak pises hruza.. nektery hry se s ni neadli hrat, patlala se a obraz at si rika kdo chce co chce proste nebyl takovej. Ja bych to prirovnal asi jako sex s gumou.. dobry ale bez ni milionkrat lepci :D
kdyz sem folii sundal, bylo to jako bych si koupil novej telefon :D
ted kdyz founa vylestim, vypnu display a podivam se po svetle..najdu tam malilililinkaty oderky.... ale ty proste normalne nejsou videt. a verim ze na to bude existovat nejaka pasta ktera to spravi...ale zatim fakt netreba. a az to bude treba..tak bude cas na koupi novyho telefonu:)

nosil sem plastovy pouzdro zezadu nacvakavaci... to se sundavanim vylamalo. je fakt ze to bylo dobry ze se sgs lip drzel..ael uz ani to nemam a uzivam si toho, jak je tel. placatej :)

shrnuti: folie NE! :o)
CM9, glitch

Samsung Galaxy Fórum

Re:Gorilla Glass
« Odpověď #4 kdy: Listopad 28, 2011, 09:44:12 dopoledne »

TOPlist optimalizace PageRank.cz