Autor Téma: iphone5/4s  (Přečteno 608 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline anawarr.cz

• Závislák
  • Poděkování: 80
iphone5/4s
« kdy: Červen 23, 2011, 14:51:20 odpoledne »
každý jablíčkář mi vždycky v diskuzích tvrdil. "chci displej 3,5" větší je na nic", "na co je dual-core, to musejí mít jen androidy, aby fungovaly", "nepotřebujeme 1gb ram, náš systém je optimalizovaný" "nepotřebujeme větší paměť než 32 gb, na co by byla(nechyběly jim micro sdhc karty)"

Tak a teď dostupná specifikace iphone 5/4s

operační systém iOS 5

procesor Apple A5 (Samsung S5L8940) se dvěma jádry ARM Cortex-A9
operační paměť 1 024 MB RAM
osmimegapixelový fotoaparát
natáčení videa v rozlišení Full HD (1 920 × 1 080 bodů)
4" displej při stejných rozměrech mobilu
64GB verze
podpora NFC
výstup HDMI (s použitím adaptéru)

a řekněte mi není to kopírování hw android telefonů??? :D :D  :D

Offline ruya

• Stálý člen
  • Poděkování: 138
Re: iphone5/4s
« Odpověď #1 kdy: Červen 24, 2011, 09:18:22 dopoledne »
Ja to jako kopirovani nevnimam. Je to proste evoluce a zakaznici to chteji at je v tom jakejkoliv system. Stejne uz jsme na pul cesty k tomu ze si koupis treba SGS2 a protoze ti napriklad nebude vyhovovat android tak si do nej das WM nebo IOS.
Abych predesel nejakymu osocovani ze sem jablickar tak musim priznat ze ac mam ipad a zkousel jsem i cca mesic ufouna4 tak mi nijak vyrazne tahle znacka k srdci neprirostla stejne jako k ni necejtim ani zadnou vyraznou zast (pouze nerozumim duvodum k tak vysokymu sebevedomi az aroganci)
Davidova 3.7.1, Semaphore 1.5

Offline urys

• Senior Moderator
  • Poděkování: 268
  • Citujte s rozumem!
    • urys.net
  • Samsung Galaxy: S II
Re: iphone5/4s
« Odpověď #2 kdy: Červen 24, 2011, 09:23:29 dopoledne »
@anawarr.cz: už abys měl ten sgs2, vyloženě se nudíš a chybí Ti ten kontakt v diskuzích ;)

Já být nějaký ten myslitel v Applu, tak bych využil toho spojení s jablkem a nabídl bych zařízení s více jádry a udělal bych k tomu i patřičnou reklamu, což pak jste viděli někdy nějaké jablko, které by mělo jen jedno nebo dvě jadýrka? :D
SGS2 - [ROM][IMM76D] CM9 build latest
SGS - [ROM][IMM76D] CM9 build latest  | [MODEM] XDJV1

Přečtěte si You are not allowed to view links. Register or Login!!!

Připojte se na náš You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Offline pesasa

• Návštěvník
  • *
  • Poděkování: 4
Re:iphone5/4s
« Odpověď #3 kdy: Říjen 05, 2011, 07:18:28 dopoledne »
Tak wau s iPhonem 5 se nekoná. Což mě překvapilo a zároveň i potěšilo.
Do nedávna jsem byl "ovce" Apple. Prošel jsem postupně od 2G, přes 3Gs až po iPhone 4. Neříkám že byla 4 špatná po stránce HW (hlavně jemný display a konstrukce). Ale po stránce software, otevřenosti, restrikcím a omezením ze strany Apple děs. Hlavně iTunes mě děsně vytáčel. Proto každej kousek prošel nejprve jailbreakem. Někdy to nebylo hned možné, čekání,zoufání atd.. Prostě bez jailbreaku nešlo dost funkcí co uměli i starší telefony. Před třemi měsíci mě omrzel a vyměnil jsem za SGS2. Nejdříve že na zkoušku, v domnění že až vyjde iPhone 5, určitě ho koupím. To jsem se pletl, nekoupím.. nekoupil bych ani kdyby vyšel opravdu iPhone 5 a ne 4S. SGS2 má všechno co potřebuji. Root jednoduchý a vždy hned dostupný. Desítky optimalizovaných a vylepšovaných ROMek. Upgrady, zálohování a obnovení hračka do posledního puntíku nastavení v jakékoliv aplikaci, napojení na služby Google. Z hlediska aplikací - nenašel jsem žádnou kterou by Android neměl, nebo by mi z iPhone chyběla.
Hardwarově je iPhone 4S lepší možná jen ve foťáku, grafickém výkonu a zpracování. Ale CPU jen Dual 1GHz, SGS2 (dual 1,2GHz a více  ;) ). Operační pamět jen 512MB, Display pořád jen 3,5".. když jsem teď známému jailbreakoval 3Gs nechápal jsem jak jsem na tak malém displayi mohl pracovat.
Jak všichni chválí zvukový výstup iPhone 4, tak tohle není žádná pravda. Již řadu let jsem "audiofill". Prošel jsem Cowonem s uznávanou kvalitou zvuku a sluchátky Shure SE530. Znalí ví o čem mluvím. Kvalita zvuku iPhone byla s takovými gigasluchátky děs oproti tomu na co jsem byl zvyklej. SGS2 ve spojení s Neutron MP, hudbou ve FLAC a sluchátky Shure SE530 je lahoda pro uši.. řekl bych 100x lepší než jakýkoliv iPhone.

Proště jsem rád že jsem se vymanil z toho stáda ovcí Applu. Zpět už bych nešel. A myslím že Apple s 4S trošku zaspal dobu.
Samsung Galaxy i9100
ROM: WanamLite XWLP8 V11 Blue
Kernel: Phenomenal 5

Offline supersasho

• Administrator
  • Poděkování: 253
    • sGalaxy
« Odpověď #4 kdy: Říjen 05, 2011, 16:08:30 odpoledne »
Neviem tak porovnat samsung+android a telefony apple ako ty, ale v jednom sa zhodnem a to ze svet cakal iphone 5 a dockal sa "len" 4s. Je to len vylepsena 4, ziadne wow sa naozaj nekonalo. Kazdopadne sa ja osobne tesim na SGS3 len dufam ze bude pokracovat v nastupenom trende SGS rodiny.
Prosim precitajte si You are not allowed to view links. Register or Login
Ak chcete niekomu za jeho prispevok podakovat, stlacte tlacitko PODĚKOVÁNÍ!

Riagujem len na PM ohladom fora. Ak chcete pomoc, na to je tu forum. Dakujem.

Samsung Galaxy Fórum

« Odpověď #4 kdy: Říjen 05, 2011, 16:08:30 odpoledne »

Offline Welchi

• Moderator
  • Poděkování: 698
  • 高品质的茉莉花茶
    • Skype-test
    • Sarifindustries
  • Samsung Galaxy: S
« Odpověď #5 kdy: Únor 06, 2012, 00:04:01 dopoledne »
Trocha recesie..
Ice cream send. na ifone..
*[ROM][CM9][IMM76D][4.0.4]20120517-NIGHTLY*kernel-MNICS-20120516-1/cm9*Radio-XDJV1*Launch.-Apex PRO

TOPlist optimalizace PageRank.cz